Opstaldning

I 2010 byggede vi ny ridehal og stald. Vi har prioriteret et velfungerende miljø, hvor man kan gå direkte fra stald til opsadling og ridehal. 

Der er lagt vægt på funktionalitet og velvære for både mennesker og heste. Ridehallen er med lækker fiberbund. Vi har god plads til at sadle op og der er rummelige, opvarmede sadelrum til vores opstaldere. 

Boksene er store og lyse. Der er permanent udluftning, så hestene står i frisk luft uden fugt- og støvgener. 

Det er en selvpasser stald, men vi har nogle enkelte pladser med fuldpasning. Forhør nærmere, om vi har ledige pladser. 

Alle heste fodres 3 gange dagligt af os. Man kan have eget foder stillet frem eller købe foder hos os. Hø og strøelse sørger man selv for. 

Hestene kommer mest muligt på fold. De heste, som vi lukker ud og ind, kommer ud efter morgenfodring. Man tager selv ind. Hestene går på  2-4 hestes folde, med faste foldmakkere. 

Rytterstue og garderobe er opvarmet. Vi har forsøgt at skabe et sted, hvor det er komfortabelt og rart for både ryttere og deres familie.

Vi ønsker et staldmiljø, hvor alle trives og kan være trygge, så vi taler pænt til hinanden og ikke dårligt om hinanden. 

Vær opmærksom på, at vi kræver, at alle heste er "udelukket fra konsum" - ligeledes skal alle heste være herpes vaccinerede ud over almindelig influenzavaccine. 


Åbningstider:   Mandag-Torsdag 8-21    Fredag 8-20    Lørdag/søndag/helligdage 8-18